Sådan er det at være privatelev

Netskolen - hvorfor det?

Du kan tilmelde dig som privatelev. Så får du nogle gode muligheder for at udvikle et godt skriftsprog m.m.

Netskolen fungerer som et komplet online undervisningssted. Du kan gå ind på netskolen, hvor du end er, f.eks. i fællesrum, på biblioteket, på ferie eller derhjemme.

Du får overblik over opgaverne og dine egne resultater inde fra klasseværelset (fig. th.)

Du kan bl.a. se, hvad du mangler at lave. Når alle opgaver er færdiglavet med et vist resultat, vil skemaet blive helt grønt, og du kan udskrive et diplom. (Fig. tv.)

Du kan også se, hvordan de enkelte opgaver er blevet besvaret.

Du kan deltage i forskellige konkurrencer, hvor du kan opnå diplomer. Det er fuldstændig frivilligt at deltage

Det koster et mindre undervisningsgebyr om året, og du tilmelder dig under Tilmelding > Privatelev, og kort tid efter får du en e-mail, der fortæller dig, hvordan du kan betale gebyret gennem din bank.

Diplom for at have lavet en "grøn" serie